top of page

massage

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door aanraking van de huid en knedingen van de spieren worden er complexe, fysiologische processen in gang gezet. Deze processen ondersteunen ons zelfhelend vermogen, brengen de organen tot rust of activeren deze juist. Massage is een duizenden jaren oude methode voor het verzorgen van de bloedsomloop, ons lymfestelsel en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit onze weefsels.

 

Strijkingen (effleurages) en knedingen (petrissages) kunnen zowel sederend, dus rustgevend, als activerend gegeven worden. De uitvoering van een massage is dus vooral afhankelijk van het doel waarmee de massage wordt gegeven. Massage is ook het kunnen bieden van diepere, fysieke en mentale ontspanning. Even helemaal niets hoeven, telefoon uit en tot rust komen.

Heerlijk geurende, biologische etherische oliën maken van iedere massage een weldadige, zintuigelijke ervaring.

Gemasseerd worden met verwarmde stenen biedt extra verlichting bij reumatische klachten. De warmte zal tot diep in de spieren doordringen, ook wanneer de stenen gelegd worden.


Tip voor de waxers onder ons: probeer eens een Wax & Relax, haarvrij en superontspannen de deur weer uit na een welverdiende massage!

Belangrijk: Aromatherapie kan verlichting bieden bij klachten, maar is geenszins vervanging voor medische behandeling bij aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts. Het is voor een masseur belangrijk te weten wanneer wel en wanneer niet gemasseerd kan worden. Tijdens het eerste bezoek wordt daarom een intake (anamnese) afgenomen. Is er de afgelopen tijd iets veranderd? Laat het even weten. Zo wordt bij Studio Tan Francisco bijvoorbeeld geen enkele behandeling gegeven tijdens het eerste trimester van de zwangerschap. Waxbehandelingen in overleg.

crueltyfree beauty
bottom of page